Playstar d.o.o.


E-pošta - Webmail
E-poštni naslov:

Geslo:Urejanje MySQL baz


Razvoj spletne predstavitve

Z rastjo in razvojem podjetja se bo pojavila potreba po nadgradnji vaše spletne predstavitve. če boste začeli globalno poslovati bo ta potreba še bolj izražena, svoje celotno poslovanje boste morali, hoteli ali ne, implementirati preko interneta. Potrebovali boste podatkovne baze in povezave z vašimi poslovnimi partnerji (B2B - business to business) in podatke o strankah (B2C - business to customer), povezave z bazami v notranjih omrežjih podjetja (intranet) ter povezave z bazami dobaviteljev (extranet), itd ...

Potrebovali boste odgovore na nekaj ključnih vprašanj: Kakšno je stanje podjetja danes? Kje vidim podjetje čez eno leto? Kje bo moja konkurenca čez eno leto? Ali bom imel(a) on-line trgovino ali pa izdelke prodajal(a) preko partnerskih omrežij ali oboje? Kakšno varnost moram zagotoviti? Kakšno strojno in programsko opremo potrebujem? In nenazadnje, koliko bo to stalo? Odgovori na ta in še veliko drugih vprašanj so potrebni da lahko na pravi način definirate potrebe in možnosti razvoja in s tem si zagotovite veliko bolj enostavno nadgradnjo vaše spletne strani.

Mnogim se bo vse to zdelo enostavno in zadeve nadgradnje bodo prepustili kar svojem informacijskem kadru, brez izkušenj v prehodu na internetno poslovanje in naredili prvo napako, ki se bo kasneje vlekla skozi cel sistem razvoja in nadgradnje in jo bo zelo težko in zelo drago popraviti. Dolgoročne izkušnje kažejo da je najbolj ekonomičen in cenovno najbolj ugoden nacin najem profesionalnega podjetja, ki vam bo sestavilo predlog in načrt razvoja spletne predstavitve po vaših željah in potrebah ter vodilo nadgradnjo od začetka do konca.

Skratka:

 • Razvoj spletne predstavitve je nujen pri rasti podjetja in prehodu na globalno poslovanje.
 • Razvoj spletne predstavitve je kontrolirana in načrtovana aktivnost ki povezuje vse poslovne procese podjetja.

  Oglejte si cenike in naše reference.


 • SVETOVANJE

  PROMOCIJA

  PREDSTAVITVE

         Paketi
         Reference

  GOSTOVANJE

  © 2000- Playstar d.o.o.